Browser aktualisieren

Ihr Browser ist nicht aktuell und unterstützt keine Animationen oder Videos. Um die Webseite in vollem Umfang zu nutzen, aktualisieren Sie bitte Ihren Browser.

FirefoxGoogle Chrome
SafariInternet Explorer (empfohlen ab Version 9.0)
Route van AIDAperla

Vakantie is diversiteit. AIDAperla haalt het beste uit een schip naar boven. Wat is het doel van uw vakantie? Wellness, sport, plezier voor het hele gezin, ontspannen, u laten verwennen of het bekijken van bezienswaardigheden... met dit schip is alles haalbaar. AIDAperla maakt uw vakantie uniek.

Route van AIDAperla
Hoofdsteden vanuit Rotterdam
Ga met de AIDAperla op ontdekkingsreis en ervaar de hoogtepunten van Noord- Europa.
 
FEITEN EN CIJFERS
AIDAperla: de beste delen van het reizen op een schip

AIDAprima is...

  • 300 meter lang, 37,6 meter breed, 54 meter hoog en heeft 18 dekken. Het schip weegt bijna 126.000 ton en is gebouwd in Nagasaki, Japan. 
  • Het schip heeft maar liefst 14 verschillende soorten hutten beschikbaar 

  • 365 dagen lang zomer: mooi weer garantie in de overdekte Beach Club en op het activiteitendek voor families. 

  • Volop genieten: 12 restaurants, 3 snackbars, 14 cafés en barretjes en 1 kookstudio staan tot uw beschikking.
 
Milieubescherming bij AIDA
AIDAperla zet nieuwe maatstaven in de bescherming van het milieu

Groene Cruise

AIDAperla stelt nieuwe eisen die moeten bijdragen aan de bescherming van het milieu. Van boeg tot achtersteven is dit schip energie-zuinig. 

Emissiefiltersysteem
Met een uniek filtersysteem kan de uitstoot van fijnstof, stikstofoxiden en zwaveldioxiden gefilterd en tot 99% verminderd worden. 

Brandstofverbruik 
De moderne MALS-technologie laat de AIDAperla op een tapijt van luchtbelletjes vooruit glijden, waardoor het brandstofverbruik aanmerkelijk verminderd. De moderne en energie efficiënte aandrijvingssystemen en het volledig nieuwe boegdesign dragen hier eveneens aan bij.  

Dual Fuel 
De AIDAperla wordt het eerste cruiseschip dat uitgerust is met een Dual Fuel Engine. Daarmee kan het schip in de haven enkel op LPG draaien. Een eveneens emissievrij alternatief tijdens verblijf in de havendagen is walstroom.

Energiebesparing en recycling
Door hoogmoderne technologie wordt dagelijks op stroom en water bespaard. Afval wordt met zorg gescheiden en enkel overgedragen aan gecertificeerde afvalverwerkingsbedrijven aan wal. Het Brauhaus schenkt zijn eigen bier dit door zeewater te filteren naar drinkwater en van daar weer tot een heerlijk glas bier.