Browser aktualisieren

Ihr Browser ist nicht aktuell und unterstützt keine Animationen oder Videos. Um die Webseite in vollem Umfang zu nutzen, aktualisieren Sie bitte Ihren Browser.

FirefoxGoogle Chrome
SafariInternet Explorer (empfohlen ab Version 9.0)
Genieten is makkelijk met AIDAperla

Vakantie is: genieten. AIDAperla smaakt naar meer. Lekker eten en drinken, tijdens een kookworkshop leren koken als een heuse chef kok, uitgebreid winkelen…dit alles zorgt voor een aangenaam verblijf. Van harte welkom aan de mooie kant van het leven. 

Feesten op AIDAperla

Geniet van elk moment.

Liefde gaat door de maag. Dat weten ook de chef koks van de 12 restaurants aan boord van de AIDAperla. Laat u verwennen met heerlijke Italiaanse, Franse of Aziatische specialiteiten, lekkernijen in het Brauhaus of met gastronomische fijnproeverij in het Rossini restaurant. En na zo'n heerlijke culinaire avond kunt u nagenieten in een van de 14 bars aan boord.

Kookstudio
Wilt u net zo goed koken als de chef koks van de AIDAperla? In de AIDA kookstudio kunt u met de lekkerste ingrediënten een heerlijke maaltijd klaarmaken. De ervaren chef-koks en AIDA celebrity gast-chef zoals bijv. Tim Mälzer zullen u helpen bij het bereiden van zo’n maaltijd.

 
Accommodatie AIDAperla

Volop genieten op het water

Uw hut maakt u blij. Met uitzicht op zee vanaf uw veranda, beschermde serre of op vanaf het mooie zonnedek. Kies uw persoonlijke favoriet uit 14 hut types met elk hun eigen speciale services.

Indeling naar wens
Kies naar eigen voorkeur: Uw hut is ook verkrijgbaar met walk-in closet, aparte badkamers en - ideaal voor gezinnen - hutten met een tussendeur.

 
Winkelen op AIDAperla

Slenteren en winkelen in de winkelgalerij!

Van een kleine attentie tot een herinnering voor het leven. Slenter door onze AIDAplaza op zoek naar het perfecte cadeau voor uw partner of voor de kinderen, of iets moois voor uzelf!

10 winkels, 2 dekken. 
Het nieuwe favoriete speelgoed van uw kinderen, een heerlijk parfum of een compleet nieuwe outfit? In de 10 winkels, verspreid over twee dekken, kunt u naar hartelust winkelen! 

Kunstgalerij
Een breed scala aan speciale kunstwerken vindt u in de AIDAkunstgalerij.

 
Exclusiviteit op AIDAperla

Verlangen naar luxe

Zorgeloos ontspannen in een spa-suite, privé les van een personal trainer en butlerservice: Aan boord van de AIDAperla komen al uw dromen uit.

Patiodek
Hier voelt het alsof u zich op een privé jacht bevindt. Geniet van de panoramahutten en suites op het patiodek, waar u volkomen ontspannen van een prachtig uitzicht kunt genieten. 

Suite service
Als gast van een suite geniet u van de de exclusieve butler service.  U heeft toegang tot de exclusieve AIDAlounge welke wordt gebruikt bij uw aankomst, voor wijnproeverijen en voor een ontmoeting met de kapitein.

Wellness-Suite 
Een dubbele whirlpool, sauna, stoomdouche, waterbed en een veranda staan ter beschikking van onze Wellness Suite gasten. Met maximaal 3 medereizigers (naar eigen keus) kunt u volop genieten van deze exclusieve en unieke ervaring. 

Personal Trainer
Tijdens uw reis op zoek naar wat sportiviteit? Vraag dan onze Personal Trainer om een privé les.