Browser aktualisieren

Ihr Browser ist nicht aktuell und unterstützt keine Animationen oder Videos. Um die Webseite in vollem Umfang zu nutzen, aktualisieren Sie bitte Ihren Browser.

FirefoxGoogle Chrome
SafariInternet Explorer (empfohlen ab Version 9.0)

De vakantie begint bij het aan boord gaan. Op de AIDAperla werpt u de dagelijkse drukte overboord. Terwijl u volledig tot rust komt, zorgt de AIDA crew ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Alleen dromen moet u zelf doen.

Ontspannen

De vakantie begint bij het aan boord gaan. Op de AIDAperla werpt u de dagelijkse drukte overboord. Terwijl u volledig tot rust komt, zorgt de AIDA crew ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Alleen dromen moet u zelf doen.

Welzijn op het AIDAperla

Met alle zintuigen genieten.

Achterover leunen, ogen sluiten en diep inademen: in de 5 sterren Spa vindt u alles wat uw hoofd en ziel tot rust brengt. Of laat u zich op het zonnedek toelachen door de zon: een dagelijks wisselend uitzicht is inbegrepen. En ongeacht het weer en jaargetijde is het in de Beach Club altijd zomer.

Beach Club
Uw zongarantie: de Beachclub garandeert u 365 dagen per jaar een Caraïbisch gevoel met water, palmbomen en een aangename 26 graden. De transparante koepel laat de zon altijd schijnen.

Wellness & Beauty
Ontdek in volledige ontspanning uw innerlijke schoonheid: in de Organische Spa stelt u uit meer dan 80 professionele Wellness & Beauty behandelingen uw persoonlijke wellness programma samen. Hoogwaardige biologische produkten complementeren dit genot. Ook de Sauna en de wellness zonnedekken bieden voldoende ruimte om te ontspannen.

Manicure & Kapsalon
Mooi van top tot teen: laat u zich door de haarstyliste en in de nagel Spa in de watten leggen.

Zonnedek & Lanaidek
Op het zonnedek bent u heel dicht bij de hemel. Het Lanaidek verleidt u tot flaneren, zonnebaden en afkoelen in een van de prachtige Infinity Pools.

 
Service op Aida Prima

Dromen komen uit

Of het nu gaat om roomservice, oppas voor de kinderen, een tafelreservering of advies voor een toekomstige cruise: de AIDA crew helpt u graag, ook bij spontane verzoeken.

Uiteraard kunt u ook voorafgaand aan de reis een persoonlijk programma samenstellen zodat restaurants, spa behandelingen of excursies vooraf al gereserveerd staan. 

 
Rusten voor u - op AIDAprima

Naar hartenlust dromen

Ongestoord naar de lucht staren, uw blik over zee laten glijden, in een boek duiken of ontspannen van een kopje koffie genieten: AIDAperla biedt u alle ruimte om te doen wat u graag wilt. Op talrijke dekken vindt u winkeltjes, gezellige cafés en barretjes en kleine Infinity Pools om weer volledig op te laden.