Cruisevakanties in elk seizoen


 

Onze populairste cruise vakantiebestemmingen


 

AIDA cruise vakantie voor iedereen

Waarom zou ik een cruise vakantie boeken?

Het welzijn van onze gasten tijdens een cruise is erg belangrijk voor ons, daarom richt AIDA zich op variëteit, diversiteit en hoge kwaliteit. Met onderscheidingen zoals de "German Cruise Award" voor "Best Family Product", het gouden zegel als "Service Champion" en de "Green Controlling Award", kunt u volledig tot rust komen op een AIDA cruise. Met deze onderscheidingen bevestigt AIDA haar voortrekkersrol ten opzichte van andere rederijen.

Bovendien positioneert AIDA zich ver voor andere cruiseaanbieders met een zeer goede prijs-prestatieverhouding, betrouwbare producten, diensten en bedrijfsverklaringen. Transparantie met betrekking tot de aanbiedingen is ook een van de voordelen, zodat AIDA al jaren achtereen de Duitse Eerlijkheidsprijs van het Duitse Instituut voor Dienstenkwaliteit heeft gekregen. Overtuig uzelf van de AIDA-aanbiedingen: Als u uw cruise online boekt, kunt u de meest geschikte reisoptie voor u samenstellen, met of zonder vlucht, de juiste last-minute aanbieding of cruiseaanbieding veiligstellen.

En het wordt nog beter: naast accommodatie en volpension is bij de cruiseprijs een gevarieerd entertainmentprogramma aan boord inbegrepen. Tafeldrankjes bij de hoofdmaaltijden in de buffetrestaurants, gebruik van het saunalandschap* en kinderopvang in de Kids Club zijn ook inbegrepen bij de AIDA-cruises. Om ervoor te zorgen dat u zich thuis voelt, waar ter wereld u ook bent, staat Duitstalig reispersoneel u tijdens een AIDA cruise terzijde. U kunt uw cruise gemakkelijk en volgens uw wensen online boeken.

*uitgezonderd AIDAprima, AIDAperla en AIDAnova

Wat maakt een klassieke cruise vakantie?

Een cruise met AIDA combineert het plezier van het ontdekken met een ontspannen sfeer. Om de verschillende excursiebestemmingen uitgebreid te kunnen verkennen, varen de AIDA-cruiseschepen vooral 's nachts en meren ze 's morgens aan in de haven van de nieuwe bestemming. Daar wacht u een gevarieerd excursieprogramma, zodat u de fascinatie van de nieuwe plaatsen kunt ervaren. Na de excursies heeft u genoeg tijd voor ontspanning of verdere activiteiten aan boord - net wat u wilt. U kunt ontspannen en genieten van culinaire specialiteiten van de hoogste kwaliteit en versheid in de restaurants van AIDA. AIDA-vakantiegangers kunnen zich aan boord laten verwennen in de spa- en saunaruimtes of actief bezig zijn met diverse sportactiviteiten. Een zeedag is ideaal om het talrijke aanbod op een AIDA-cruiseschip te verkennen.

Welke cruise vakantie bestemmingen bereik ik met AIDA?

Wilt u verre reizen maken of verkiest u de Europese landen in het zuiden en noorden te verkennen? AIDA biedt een breed scala aan cruises, waaronder korte en combinatiereizen en transcontinentale reizen. 

Onze AIDA-cruises brengen u naar de volgende bestemmingen:

Adriatische Zee
Afrika
Azië
Kanaries
Caribisch gebied
Middellandse Zee
Noord-Amerika
Noord-Europa
Oriënt-India
Oostzee
West-Europa

Je eerste cruise vakantie? AIDA heeft het juiste cruiseschip voor u.

Hebt u al beslist om een cruise te maken en bent u benieuwd welke hoogtepunten de respectieve AIDA-cruiseschepen in petto hebben? Van biologische sauna's, Segway-excursies, kunstgaleries, allerlei soorten bars, restaurants en casino's tot eersteklas juwelen - de AIDA-vloot heeft zo veel te bieden. Ontdek de respectieve hoogtepunten van de AIDA-schepen onder het navigatiepunt Schepen! Daar kunt u op uw gemak fotogalerijen en dekplannen bekijken, online 360°-tours maken en een idee krijgen van de hutten.

Als u het AIDA-cruiseschip van uw keuze graag persoonlijk wilt zien alvorens een zeereis te boeken, kunt u zich het best inschrijven voor een scheepsbezoek in Warnemünde, Hamburg of Kiel of ook in geselecteerde internationale havens. Tijdens een drie uur durende rondleiding proeft u voor het eerst de zeelucht en maakt u kennis met de bijzonderheden van het schip.

Zijn er speciale cruise vakantie aanbiedingen?

AIDA biedt altijd kortingen op cruises tijdens geselecteerde promoties. Hier is een overzicht van onze aanbiedingen & promoties:

  • JUST AIDA first minute
  • Last Minute Cruises
  • Weekend aanbiedingen
  • AIDA Pauschal
Wat kan ik doen tijdens de cruise?

Naast de excursies naar de respectieve bestemmingen aan land, verleidt een AIDA cruiseschip u met tal van aanbiedingen aan boord. Entertainment is een topprioriteit, waarvoor AIDA zelfs de German Cruise Award kreeg. Dagelijks wisselende programma's, exclusief bij AIDA gepresenteerd door professionele artiesten en docenten, poolparty's, gevarieerd sport- en wellnessaanbod, onderhoudende livebands en een keur aan shows, vrijetijdsactiviteiten en ander amusement geven verveling geen kans.

Om ervoor te zorgen dat alle gezinsleden aan boord zich ontspannen en thuis voelen, is er een uitgebreid programma voor uw gezinsvakantie. AIDA maakt er een punt van om het reizen op zee met baby's, kinderen en tieners zo aangenaam en ontspannen mogelijk te maken.

Het leven aan boord: Wie ontmoet ik op cruiseschepen?

AIDA is de perfecte plek voor mensen van alle leeftijden om te ontspannen terwijl ze fascinerende plaatsen over de hele wereld ontdekken.Of het nu gezinnen met kinderen zijn, pasgetrouwden of oudere echtparen, vrienden of soloreizigers - alle gasten kunnen zich op een AIDA-cruise op hun gemak voelen en de vele nieuwe indrukken in zich opnemen.

Wat moet er in de koffer voor een cruise vakantie?

Als u online een cruise boekt en zich afvraagt wat u absoluut nodig hebt voor een cruise, moet u eerst en vooral de geldigheid van uw identiteitsbewijs of paspoort controleren, een visum aanvragen indien nodig, afhankelijk van uw bestemming, en uw inentingen opfrissen. Naast uw reisdocumenten en betaalmiddelen zoals een krediet- of debetkaart, moet u zeker ook uw medicatie niet vergeten als u die neemt, en een overzicht van belangrijke telefoonnummers en adressen meenemen. Naast comfort en zwemkleding moet u uw kleding kiezen naar gelang van de bestemming. Heren wordt gevraagd een lange broek mee te nemen om 's avonds naar het restaurant te gaan.

Wat moet er in de koffer voor een cruise vakantie?

Als u online een cruise boekt en zich afvraagt wat u absoluut nodig hebt voor een cruise, moet u eerst en vooral de geldigheid van uw identiteitsbewijs of paspoort controleren, een visum aanvragen indien nodig, afhankelijk van uw bestemming, en uw inentingen opfrissen. Naast uw reisdocumenten en betaalmiddelen zoals een krediet- of debetkaart, moet u zeker ook uw medicatie niet vergeten als u die neemt, en een overzicht van belangrijke telefoonnummers en adressen meenemen. Naast comfort en zwemkleding moet u uw kleding kiezen naar gelang van de bestemming. Heren wordt gevraagd een lange broek mee te nemen om 's avonds naar het restaurant te gaan.

Hoeveel fooi is gebruikelijk op een cruise?

In tegenstelling tot andere rederijen, is op een AIDA cruise de fooi inbegrepen in de cruiseprijs. U hoeft dus geen extra kosten te rekenen voor onze uitstekende service. Dus leun achterover, ontspan en geniet met volle teugen van uw zeereis. Boek uw cruise goedkoop en met alle voordelen bij AIDA!

AIDA Nieuwsbrief

✔ Actuele aanbiedingen & acties ✔ Als eerste op de hoogte

Nieuwsbrief abonneren

Meer informatie over gegevensbescherming vindt u hier.
Elke e-mail bevat een link om zich af te melden voor de nieuwsbrief.

Boek uw AIDA-cruise ook per telefoon


Wij adviseren u in het Engels* of Duits *Niet alle informatie is beschikbaar in het Engels.