ONS DROOMTEAM IS NU PERFECT

Met de kerstreis vanaf 20 december voegt AIDAmar zich op de Canarische Eilanden bij AIDAperla en brengen zij samen het zonnige winterseizoen door. U kunt er ook bij zijn!

Boek snel: Uw wintervakantie inclusief vlucht! De Canarische Eilanden zorgen met warm weer en droomachtige landschappen direct voor een zomerse sfeer. Op AIDAmar en AIDAperla hebben we het perfecte antwoord op de winterblues: een week Canarische Eilanden incl. vlucht in december en januari voor een hemelse prijs.

Laat het grijze alledaagse leven gewoon aan de horizon verdwijnen en zet met AIDA koers naar de "Happy Islands". Met ons nieuwe gezondheidsconcept zorgen we ervoor dat u voor en tijdens de reis volledig ontspannen en tegelijkertijd veilig van uw vakantie kunt genieten.

OP VERZOEK ALL INCLUSIVE

Wilt u een grote mate van vrijheid voor uw vakantie met optimale kostenbeheersing? Onze tip: Boek uw reis naar de Canarische Eilanden tegen het AIDA PAUSCHAL ALL INCLUSIVE-tarief. Dan krijgt u - naast de vele geweldige AIDA-inclusieve diensten - ons meest uitgebreide drankenpakket en een social media flat voor de hele reis. De vlucht is ook inbegrepen.

Naar de aanbiedingen

ONZE AIDA-BELOFTE GAAT IN DE VERNIEUWING

Alle voordelen, zoals de kleine aanbetaling van € 50 of de laatste betaling van de reissom op slechts 30 dagen voor vertrek, zijn nu geldig voor alle AIDA reizen met vertrek voor 31.10.2021 (indien geboekt voor 31.01.2021). Dit geldt dus ook voor uw vakantie naar de Canarische Eilanden in de winter

Bekijk nu de voordelen

*AIDA VARIO prijs per persoon voor 2 personen (binnenhut), inclusief aankomst- en vertrekpakket, beperkt contingent. De algemene reisvoorwaarden, notities en informatie in de huidige AIDA-catalogus "maart 2021 tot april 2022" en op aida.de/agb zijn van toepassing. Let op de online-toeslagen voor reizen vanaf oktober 2020.


 

AIDA Nieuwsbrief

✔ Actuele aanbiedingen & acties ✔ Als eerste op de hoogte

Nieuwsbrief abonneren

Meer informatie over gegevensbescherming vindt u hier.
Elke e-mail bevat een link om zich af te melden voor de nieuwsbrief.

Boek uw AIDA-cruise ook per telefoon


Wij adviseren u in het Engels* of Duits *Niet alle informatie is beschikbaar in het Engels.