AIDA REIZEN ZOMER 2022

EXTRA LANG WACHTEN VOOR HET ZOMERSEIZOEN

We hebben een kerstverrassing voor u! Vanaf nu kunt u de eerste AIDA-reizen in het zomerseizoen 2022 boeken en de beste plaatsen bemachtigen.

Fantastische ervaringen wachten op u aan boord en aan land - of het nu op ons nieuwste AIDA glimlachschip AIDAcosma in de Middellandse Zee is of op adembenemende ontdekkingsroutes in het noorden. 

Bovenal zijn er prachtige reizen te boeken vanuit Hamburg, Kiel, Warnemünde en Bremerhaven - onder andere naar de sprookjeswereld van de Noorse fjorden en naar de schatten van de Oostzeekust. Als u liever wilt ontspannen onder de zuidelijke zon, raden wij u de Middellandse Zee cruises met onze nieuwe AIDAcosma of haar zuster AIDAstella aan. Houd er rekening mee dat vluchten naar de Middellandse Zee pas op een later tijdstip kunnen worden geboekt.
 


 

ONTDEK NU DE ZOMER VAN 2022

 

VROEGBOEKER BONUS

Wanneer u boekt tegen
het AIDA PREMIUM of
AIDA PREMIUM ALL INCLUSIVE tarief,
kunt u zich nu verzekeren
van onze aantrekkelijke
Early Bird Plus korting*.


 

ZOMERVAKANTIE ALL INCLUSIVE
 

Als u wilt, kunt u ook uw favoriete cruise boeken tegen het AIDA PREMIUM ALL INCLUSIVE-tarief. Zo kunt u genieten van de ultieme vakantievrijheid met optimale kostenbeheersing. Naast vele inclusieve diensten en AIDA PREMIUM-voordelen is de cruiseprijs inclusief ons meest uitgebreide drankenpakket en een vast bedrag voor sociale media.

 

Meer informatie


 

VROEG BOEKEN LOONT ZICH
 

Wanneer u boekt tegen het AIDA PREMIUM of AIDA PREMIUM ALL INCLUSIVE tarief, kunt u zich nu verzekeren van onze aantrekkelijke Early Bird Plus korting*.

Het contingent is beperkt en geldt voor de 1e en 2e persoon in de cabine. Je kunt niet lang genoeg uitkijken naar de zomer, de zon en de vakantie met AIDA, vind je niet? Nu is precies het juiste moment om plannen te maken!


 

Geldig voor AIDAblu, AIDAAluna, AIDAmar, AIDAperla, AIDAprima en AIDAstella:
* AIDA PREMIUM prijs per persoon op basis van een tweepersoonshuishouden (binnenhut IB), incl. de respectieve Early Bird Plus korting geadverteerd in de aanbieding, beperkt contingent in elk geval.

Geldig voor AIDAcosma en AIDAnova:
* AIDA PREMIUM prijs per persoon op basis van een tweepersoonskamer (binnenhut IC), incl. de respectieve Early Bird Plus korting geadverteerd in de aanbieding, beperkt contingent in elk geval.

De huidige AIDA-reisvoorwaarden en informatie op www.aida.de/agb zijn van toepassing.

AIDA Nieuwsbrief

✔ Actuele aanbiedingen & acties ✔ Als eerste op de hoogte

Nieuwsbrief abonneren

Meer informatie over gegevensbescherming vindt u hier.
Elke e-mail bevat een link om zich af te melden voor de nieuwsbrief.

Book your AIDA cruise also by telephone


We advise you in English or German