AIDA REIZEN ZOMER 2022

EXTRA LANG WACHTEN VOOR HET ZOMERSEIZOEN

We hebben een kerstverrassing voor u! Vanaf nu kunt u de eerste AIDA-reizen in het zomerseizoen 2022 boeken en de beste plaatsen bemachtigen.

Fantastische ervaringen wachten op u aan boord en aan land - of het nu op ons nieuwste AIDA glimlachschip AIDAcosma in de Middellandse Zee is of op adembenemende ontdekkingsroutes in het noorden. 

Bovenal zijn er prachtige reizen te boeken vanuit Hamburg, Kiel, Warnemünde en Bremerhaven - onder andere naar de sprookjeswereld van de Noorse fjorden en naar de schatten van de Oostzeekust. Als u liever wilt ontspannen onder de zuidelijke zon, raden wij u de Middellandse Zee cruises met onze nieuwe AIDAcosma of haar zuster AIDAstella aan. Houd er rekening mee dat vluchten naar de Middellandse Zee pas op een later tijdstip kunnen worden geboekt.
 


 

ONTDEK NU DE ZOMER VAN 2022

 

VROEGBOEKER BONUS

Het loont om vroeg te boeken:
Voor boekingen die voor 30.11.2021 worden
gemaakt is er een korting van maximaal
250 Euro early bird plus korting.

 

ZOMERVAKANTIE ALL INCLUSIVE
 

Als u wilt, kunt u ook uw favoriete cruise boeken tegen het AIDA PREMIUM ALL INCLUSIVE-tarief. Zo kunt u genieten van de ultieme vakantievrijheid met optimale kostenbeheersing. Naast vele inclusieve diensten en AIDA PREMIUM-voordelen is de cruiseprijs inclusief ons meest uitgebreide drankenpakket en een vast bedrag voor sociale media.

 

Meer informatie


 

VROEG BOEKEN LOONT ZICH
 

Voor boekingen tot 30.11.2021 tot 250 euro early bird plus korting. Het contingent is beperkt en geldt voor de 1e en 2e persoon in de cabine. Je kunt niet lang genoeg uitkijken naar de zomer, de zon en de vakantie met AIDA, vind je niet? Nu is precies het juiste moment om plannen te maken!


 

AIDA PREMIUM prijs per persoon op basis van dubbele bezetting (cabine categorie),  incl. respectievelijke Early Bird Plus korting bij boeking voor 30.11.2021, beperkt afhankelijk van het geval. Uittreksel uit de AIDA-catalogus "maart 2020 tot april 2021". De algemene reisvoorwaarden, notities en informatie van de huidige AIDA-catalogus "maart 2021 tot april 2022" zijn van toepassing.

AIDA Nieuwsbrief

✔ Actuele aanbiedingen & acties ✔ Als eerste op de hoogte

Nieuwsbrief abonneren

Meer informatie over gegevensbescherming vindt u hier.
Elke e-mail bevat een link om zich af te melden voor de nieuwsbrief.

Boek uw AIDA-cruise ook per telefoon


Wij adviseren u in het Engels* of Duits *Niet alle informatie is beschikbaar in het Engels.