ACTUELE INFORMATIE

bij AIDA Cruises

Update: 05-06-2020, 11:00 uur

Beste AIDA gasten,

In afwachting van een normalisering van het toerisme, werkt AIDA Cruises intensief aan gedetailleerde plannen voor een spoedige herstart. De gezondheid van onze gasten en bemanningsleden is daarbij onze topprioriteit. Hiervoor werken we nauw samen met verschillende nationale en internationale autoriteiten en gezondheidsorganisaties. Op veel van onze bestemmingen zijn de regels voor internationaal toerisme echter nog in ontwikkeling en zijn de specifieke voorwaarden voor een doorstart nog niet volledig duidelijk.

Om onze gasten de nodige planningszekerheid voor hun vakantie te geven, moeten we helaas de tijdelijke onderbreking van het AIDA reisseizoen verder verlengen tot eind juli 2020. Helaas kunnen alle voor dit jaar geplande reizen naar havens in de Vereinigde Staten en Canada ook niet plaatsvinden (informatie hierover is te vinden in FAQ, punt 19).

Alle gasten die tijdens deze periode een cruise bij AIDA hebben geboekt, worden door ons op de hoogte gebracht.

We vragen uw begrip voor het feit dat we de boekingen chronologisch zullen verwerken volgens de vertrekdatum en dat dit enige tijd zal duren.


 

#faq

Vragen & antwoorden

over AIDA-reistegoed
#schedule

Betrokken reizen

door de wijziging van de planning

 

AIDA reistegoed PLUS BONUS

Dank u voor uw vertrouwen.

Het is voor ons zeer belangrijk om uw langverwachte AIDA-vakantie op een later tijdstip mogelijk te maken. Daartoe vergoedt AIDA alle gasten waarvan de reis in de reisperiode van 08-03. tot 31-07-2020 is geannuleerd, de tot dan toe aan AIDA gedane betalingen in de vorm van een reiskrediet. We willen onze gasten bedanken voor hun vertrouwen in ons door hen een bonus van 10% op de reeds gedane betalingen aan te bieden.

Het AIDA-reistegoed kan worden gebruikt voor boekingen tot 31-12-2021 voor alle AIDA-reizen uit ons brede aanbod. Het AIDA-reistegoed kan ook worden ingewisseld voor MyAIDA-diensten en boordtegoed. (zie FAQ's, punt 6)

Als u al diensten op MyAIDA heeft geboekt, worden deze tot eind mei 2020 volledig vergoed. (zie FAQ's, punt 3)

U wilt uw krediet niet gebruiken, inclusief 10% bonus? Op verzoek zullen wij u natuurlijk de reeds betaalde prijs van de reis terugbetalen, maar zonder de 10 % bonus. (zie FAQ's, punt 5)

AUF AIDASehen aan bord

De volgende vakantie komt eraan!

Het reiskrediet van AIDA kan tot 31-12-2021 worden gebruikt voor alle AIDA-reizen uit ons ruime aanbod. Het volledige programma is te vinden op www.aida.nl, www.aida.de en in de huidige AIDA-brochure. Ook uw reisbureau adviseert u graag.

Als alternatief kan het reiskrediet van AIDA ook worden ingewisseld voor een bestaande boeking. (zie FAQ's, punt 7)

Hoe krijgt u het reiskrediet van AIDA?

Het reiskrediet van de AIDA wordt per e-mail of per post aan de reisaanvrager bezorgd. Deze moet binnen twee weken na de annulering van de reis worden ontvangen. Zie voor meer informatie de FAQ's, punt 10.

Zo eenvoudig is het om uw AIDA-reiskrediet in te wisselen

 • Boek uw nieuwe reis voor 31-12-2021 bij uw reisbureau, bij het AIDA Customer Center of op www.aida.de.

 • Na het boeken van uw nieuwe reis kunt u uw tegoedcode inwisselen op MyAIDA.

 • Log in op www.aida.de/myaida en selecteer "Vouchers, Credits en Promotiecodes - Nu inwisselen" op de startpagina van het bureaublad.

 • Om het tegoed te gebruiken, kunt u kiezen tussen "AIDA Reisepreiszahlung" en "MyAIDA-Guthaben".

*Uitgezonderd zijn reizen die via een externe operator zijn geboekt.

 

VRAGEN & ANTWOORDEN

over het AIDA reistegoed

Welke geannuleerde reizen worden gecompenseerd met een reistegoed van AIDA?

De vergoeding via AIDA reistegoed gebeurt in eerste instantie voor alle geannuleerde AIDA reizen met gepland vertrek in de periode van 08-03 tot 31-07-2020. Dit geldt ook voor AIDA reizen die voortijdig worden beëindigd.

Wordt de reisprijs terugbetaald?

In plaats van een automatische terugbetaling ontvangt u een reistegoed van AIDA over uw betaling aan AIDA tot nu toe. Daarnaast willen we u bedanken voor uw vertrouwen in ons met een bonus van 10%. Het AIDA-reistegoed is geldig voor alle boekbare AIDA-reizen tot 31-12-2021 bij het boeken van een nieuwe AIDA-reis.

Mocht u toch een terugbetaling willen ontvangen, raadpleeg dan de FAQ's onder "5. Wat als ik geen reistegoed van AIDA wil?" voor meer informatie.

Wat gebeurt er met de diensten die ik al heb geboekt op MyAIDA?

Wij vergoeden u de reeds geboekte diensten op MyAIDA tot eind mei 2020 volgens de betaalmethode (creditcard, PayPal, bankoverschrijving).

Wat is de samenstelling van het AIDA-reistegoed?

Het AIDA-reistegoed bestaat uit de reeds gedane betaling aan AIDA - voor uw via AIDA geboekte cruise, aankomst- en vertrekpakketten, alsmede een verzekering, mits deze geen reisannuleringsverzekering omvatte - en een bonus van 10%.

Wij vergoeden u de reeds geboekte diensten op MyAIDA tot eind mei 2020 volgens de betaalmethode (creditcard, PayPal, bankoverschrijving).

Wat als ik geen AIDA-reistegoed wil?

In dit geval wordt de reeds gedane betaling aan AIDA terugbetaald, maar zonder de bonus van 10%

Zo werkt de terugbetaling:

 • Wacht eerst tot u uw reiskrediet hebt ontvangen. Wij vragen uw begrip voor het feit dat dit in chronologische volgorde wordt verzonden en dus tot twee weken kan duren.
 • Nadat u uw reistegoed per e-mail of per post hebt ontvangen, vult u het online formulier in op www.aida.de/rueckerstattung en klikt u op "Absenden".

 
Heeft u al een verzoek tot terugbetaling aan AIDA gestuurd? Zo ja, vul dan het online formulier in op www.aida.de/rueckerstattung en stuur het naar ons op nadat u ons uw reiskrediet heeft toegestuurd. Hartelijk dank!

Wanneer ontvang ik de terugbetaling van reeds geboekte MyAIDA diensten of de betaling van mijn AIDA reistegoed?

U wilt uw AIDA reistegoed niet gebruiken of u verwacht een terugbetaling van uw diensten die op MyAIDA zijn geboekt? U ontvangt uw betaling zo spoedig mogelijk. De specifieke datum is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de oorspronkelijke reisdatum en de betalingswijze. We vragen uw begrip in deze buitengewone situatie.

Waarvoor kan ik mijn AIDA-reistegoed inwisselen?

Het AIDA-reistegoed is geldig voor alle boekbare AIDA-reizen bij omboeking tot 31-12-2021. U bent vrij om de diensten te kiezen waarvoor u de AIDA Travel Credit wilt gebruiken - of het nu gaat om de betaling van de reisprijs binnen de boeking, voor een boordkrediet of voor MyAIDA-diensten zoals excursies, culinaire aanbiedingen, wellnesstoepassingen en nog veel meer.

Heeft u uw oorspronkelijke reis bij een reisbureau geboekt? Dan vragen we u om daar ook uw nieuwe AIDA-reis te boeken. Zo ondersteunt u uw reisbureau en geniet u van het persoonlijke advies ter plaatse. Hartelijk dank! We hebben ook het adres van uw reisbureau op de voucher genoteerd.

Kan ik het AIDA-reistegoed gebruiken voor een reeds geboekte AIDA-reis?

Dit is bijvoorbeeld mogelijk voor de definitieve betaling van uw boeking, een boordkrediet of voor MyAIDA-diensten zoals excursies, culinaire aanbiedingen, wellness-behandelingen en nog veel meer.

Voorbeeld: U heeft een AIDA-reis geboekt in december 2020. U kunt ook uw reiskrediet op MyAIDA inwisselen voor deze reis.

Hoe lang is mijn AIDA-reistegoed geldig?

Het AIDA-reistegoed kan op alle boekbare AIDA-reizen tot 31-12-2021 worden ingewisseld. De reis kan natuurlijk ook op een later tijdstip beginnen. Als alternatief kan het tegoed ook worden ingewisseld voor een bestaande boeking. Ongeacht de reisdatum is het belangrijk dat het AIDA-reistegoed op MyAIDA vóór 31-12-2021 wordt ingewisseld.

Wat als ik pas op 31-12-2021 een nieuwe reis boek?

In dit geval wordt het AIDA-reistegoed aan u uitbetaald, maar zonder de 10%-bonus. Vul hiervoor het online formulier in op www.aida.de/rueckerstattung en klik op "Absenden".

Let op: Voor het online formulier heeft u uw persoonlijke creditcode nodig, die wij u eind april 2020 per e-mail of per post toesturen.

Hoe ontvang ik mijn AIDA-reistegoed?

Het AIDA-reistegoed wordt per e-mail of per post naar de reisaanvrager gestuurd als wij het e-mailadres niet hebben. Uw AIDA-reistegoed zou eind april 2020 moeten aankomen.

Het AIDA-reistegoed is gepersonaliseerd. Het kan alleen worden verzilverd als de ontvanger van het krediet ook een reiziger is in de nieuwe detachering. Als het niet mogelijk is om het te verzilveren, zullen wij de reeds gedane betaling terugbetalen. Informatie hierover vindt u onder punt "5. Wat als ik geen AIDA-reistegoed wil?

Wilt u uw AIDA-reistegoed overdragen aan een andere persoon? Neem dan contact op met ons AIDA Customer Center - per e-mail naar info@aida.de of per telefoon op +43 (0)900 / 900 666 0900.

Belangrijk: Het bestaande creditsaldo moet nog niet zijn afgelost. 

Hoe kan ik mijn AIDA-reistegoed inwisselen?
 • Reserveer uw nieuwe reis vóór 31-12-2021 bij uw reisbureau, bij het AIDA Customer Center of op www.aida.de.
 • Na het boeken van uw nieuwe reis kunt u uw tegoedcode inwisselen op MyAIDA.
 • Log in op www.aida.de/myaida en selecteer "Gutscheine, Guthaben en Aktionscodes - Nu inwisselen" op de startpagina.
 • Om het tegoed te gebruiken, kunt u kiezen tussen "AIDA Reisekostenvergütung" en "MyAIDA-Guthaben".

Belangrijk: Wissel uw AIDA-reistegoed in in de MyAIDA-desktopversie op uw computer. Deze functie is niet beschikbaar in de MyAIDA-smartphone-versie. 

Ik heb geen AIDA-reistegoed ontvangen of kan het niet terugvinden? Wat moet ik doen?

Als u eind april 2020 uw AIDA-reistegoed nog niet per e-mail of per post heeft ontvangen, neem dan contact met ons op. Stuur ons een kort berichtje naar info@aida.de of bel ons op +43 (0) 900 / 900 666 0900.

Mijn reis is geannuleerd. Heb ik recht op AIDA-reistegoed?

Voor uw voortijdig beëindigde reis ontvangt u een tegoed, waarvan wij u in een persoonlijke cabinebrief aan boord reeds op de hoogte hebben gebracht. Dit krediet omvat niet de 10% bonus en wordt uitgegeven minus eventuele openstaande facturen aan boord. 

We willen erop wijzen dat dit krediet niet kan worden uitbetaald. We vragen u daarom om geen gebruik te maken van het online formulier voor terugbetalingen. Het is alleen beschikbaar voor gasten van wie de reis is geannuleerd voor het begin van de reis. 

Kan het AIDA-reistegoed worden overgedragen aan een andere persoon?

Het AIDA-reistegoed wordt gepersonaliseerd uitgegeven aan de persoon die de reis registreert. Als u het wilt overdragen aan een andere persoon, neem dan contact op met ons AIDA Customer Center - per e-mail naar info@aida.de of per telefoon op +31 (0) 900 666 0900.

Belangrijk: Het bestaande krediet moet nog niet zijn afgelost.

Wat moet ik doen als de nieuwe reisprijs lager of hoger is dan het AIDA-reistegoed?

Als de reisprijs hoger is dan het AIDA-reistegoed, kunt u het resterende bedrag gemakkelijk betalen met alle andere beschikbare betaalmethoden (Paypal, creditcard, bankoverschrijving, enz.).

Als de nieuwe reisprijs lager is dan het AIDA-reistegoed, kunt u kiezen tussen twee opties:

 • Het resterende tegoed kunt u gebruiken voor boordkrediet of MyAIDA-diensten zoals excursies, culinaire aanbiedingen, wellness-behandelingen en nog veel meer. Het eventueel resterende saldo wordt aan het einde van de reis automatisch terugbetaald.
 • U kunt de creditwaarde verdelen in meerdere credits om ze te gebruiken voor verschillende reizen. Neem contact op met ons AIDA Customer Center - per e-mail naar info@aida.de of per telefoon op +31 (0) 900 666 0900.
Kan het AIDA-reistegoed worden verdeeld over meerdere reizen?

Het is mogelijk. Neem contact op met ons AIDA Customer Center na ontvangst van uw reistegoed - per e-mail naar info@aida.de of per telefoon op +43 (0) 900 / 0900 666 900.

Houd er rekening mee dat het AIDA-reistegoed alleen kan worden verdeeld zolang er geen deel van het tegoed is ingewisseld.

Waarom wordt de reisannuleringsverzekering niet geannuleerd?

Onze verzekeringspartner HanseMerkur verwijst in haar contractvoorwaarden naar het feit dat de verzekeringsdekking van de reisannuleringsverzekering al begint bij het afsluiten van het contract. Dit betekent dat de verzekering al is geclaimd en dus van kracht blijft.

Waarom zijn er geen reizen naar havens in de Verenigde Staten en Canada, hoewel ze pas in de late zomer en herfst 2020 waren gepland?

Als gevolg van de aanhoudende effecten van het coronavirus zijn de voorwaarden voor internationaal reizen naar de Verenigde Staten en Canada momenteel niet aanwezig. In Canada zijn cruise-calls bijvoorbeeld nog niet mogelijk tot eind oktober; in de Verenigde Staten geldt tot nader order een inreisstop voor Europeanen. Wij vinden het belangrijk om u, als gast, de nodige planningszekerheid te bieden voor uw vakantie. Daarom moeten we u vandaag meedelen dat we niet alle reizen zoals gepland voor dit jaar kunnen aanbieden met havens in de Verenigde Staten en Canada.


 

Wijzigingen per schip

Hieronder vindt u alle betrokken afvaarten per schip door te klikken op

AIDAaura

AIDAaura met begin van de reis 14-03 tot 28-03-2020

Afgezegde reizen:

Reis 14 en 28-03-2020
Reis 28-03 tot 05-4-2020

AIDAaura met begin van de reis 05-04 tot 27-04-2020

Afgezegde reizen:

Reis 05-04 tot 16-04-2020
Reis 16-04 tot 27-04-2020
Reis 27-04 tot 11-05-2020

AIDAaura met begin van de reis 11-05 tot 25-05-2020

Afgezegde reizen:

Reis 11-05 tot 25-05-2020
Reis 25-05 tot 06-06-2020

AIDAaura met begin van de reis 06-06 tot 27-06-2020

Afgezegde reizen:

Reis 06-06 tot 20-06-2020
Reis 20-06 tot 27-06-2020
Reis 27-06 tot 12-07-2020

AIDAaura met begin van de reis 12-07 tot 26-07-2020

Afgezegde reizen:

Reis 12-07 tot 26-07-2020
Reis 26-07 tot 09-08-2020

AIDAbella

AIDAbella met vertrek van 29-03 tot 21-04-2020

Afgezegde reizen:

Reis 29-03 tot 03-04-2020
Reis 03-04 tot 07-04-2020
Reis 07-04 tot 12-04-2020
Reis 12-04 tot 17-04-2020
Reis 17-04 tot 21-04-2020
Reis 21-04 tot 26-04-2020
Reis 29-03 tot 07-04-2020
Reis 03-04 tot 12-04-2020
Reis 12-04 tot 21-04-2020
Reis 17-04 tot 26-04-2020
Reis 21-04 tot 30-04-2020
Reis 07-04 tot 17-04-2020

AIDAbella met vertrek van 26-04 tot 30-04-2020

Afgezegde reizen: 

Reis 26-04 tot 30-04-2020
Reis 30-04 tot 04-05-2020

AIDAbella met vertrek van 04-05 tot 31-05-2020

Afgezegde reizen: 

Reis 04-05 tot 17-05-2020
Reis 17-05 tot 15-06-2020

AIDAbella met vertrek van 15-06 tot 25-06-2020

Afgezegde reizen: 

Reis 15-06 tot 28-06-2020
Reis 28-06 tot 12-07-2020

AIDAbella met vertrek van 12-07 tot 26-07-2020

Afgezegde reizen: 

Reis 12-07 tot 26-07-2020
Reis 26-07 tot 09-08-2020

AIDAblu

AIDAblu vertrek van 27-03-2020

Afgezegde reizen:

Reis 27-03 tot 05-04-2020 

AIDAblu vertrek van 05-04 tot 26-04-2020

Afgezegde reizen:

Reis 05-04 tot 12-04-2020
Reis 12-04 tot 19-04-2020
Reis 19-04 tot 26-04-2020
Reis 26-04 tot 03-05-2020

AIDAblu vertrek van 03-05 tot 31-05-2020

Afgezegde reizen:

Reis 03-05 tot 10-05-2020
Reis 10-05 tot 17-05-2020
Reis 17-05 tot 24-05-2020
Reis 24-05 tot 31-05-2020
Reis 31-05 tot 07-06-2020

AIDAblu vertrek van 07-06 tot 28-06-2020

Afgezegde reizen:

Reis 07-06 tot 14-06-2020
Reis 14-06 tot 21-06-2020
Reis 21-06 tot 28-06-2020
Reis 28-06 tot 05-07-2020

AIDAblu vertrek van 05-07 tot 26-07-2020

Afgezegde reizen:

Reis 05-07 tot 12-07-2020
Reis 12-07 tot 19-07-2020
Reis 19-07 tot 26-07-2020
Reis 26-07 tot 02-08-2020

AIDAcara

AIDAcara met vertrek van 21-03-2020

Afgezegde reis:

Reis 21-03 tot 05-04-2020

AIDAcara met vertrek van 05-04 tot 26-04-2020

Afgezegde reizen:

Reis 05-04 tot 12-04-2020
Reis 12-04 tot 19-04-2020
Reis 19-04 tot 26-04-2020
Reis 26-04 tot 10-05-2020

AIDAcara met vertrek van 10-05 tot 24-05-2020

Afgezegde reizen:

Reis 10-05 tot 24-05-2020
Reis 24-05 tot 07-06-2020

AIDAcara met vertrek van 07-06 tot 29-06-2020

Afgezegde reizen:

Reis 07-06 bis 21-06-2020
Reis 21-06 bis 29-06-2020
Reis 29-06 bis 10-07-2020

AIDAcara met vertrek van 10-07-2020

Afgezegde reizen:

Reis 10-07 bis 01-08-2020

AIDAdiva

AIDAdiva met vertrek van 15-03 tot 21-03-2020

Afgezegde reizen:

Reis 15-03 tot 08-04-2020 
Reis 21-03 tot 08-04-2020

AIDAdiva met vertrek van 08-04-2020

Afgezegde reis:

Reis 08-04 tot 18-04-2020

AIDAdiva met vertrek van 01-05 tot 30-05-2020

Afgezegde reis:

Reis 01-05 tot 05-05-2020
Reis 05-05 tot 09-05-2020
Reis 09-05 tot 16-05-2020
Reis 16-05 tot 23-05-2020
Reis 23-05 tot 30-05-2020
Reis 30-05 tot 06-06-2020

AIDAdiva met vertrek van 06-06 tot 27-06-2020

Afgezegde reis:

Reis 06-06 tot 13-06-2020
Reis 13-06 tot 20-06-2020
Reis 20-06 tot 27-06-2020
Reis 27-06 tot 04-07-2020

AIDAdiva met vertrek van 04-07 tot 25-07-2020

Afgezegde reis:

Reis 04-07 tot 11-07-2020
Reis 11-07 tot 18-07-2020
Reis 18-07 tot 25-07-2020
Reis 25-07 tot 01-08-2020

AIDAdiva met vertrek van 03-09 tot 31-10-2020

Afgezegde reis:

Reis 03-09 tot 21-09-2020
Reis 21-09 tot 01-10-2020
Reis 01-10 tot 11-10-2020
Reis 11-10 tot 21-10-2020
Reis 21-10 tot 31-10-2020
Reis 31-10 tot 14-11-2020
Reis 31-05 tot 22-11-2020

AIDAluna

AIDAluna met vertrek van 14-03 tot 01-04-2020

Afgezegde reizen:

Reis 14-03 tot 01-04-2020
Reis 01-04 tot 05-04-2020

AIDAluna met vertrek van 05-04 tot 29-04-2020

Afgezegde reizen:

Reis 05-04 tot 15-04-2020
Reis 19-04 tot 29-04-2020
Reis 15-04 tot 19-04-2020
Reis 29-04 tot 03-05-2020

AIDAluna met vertrek van 03-05 tot 23-05-2020

Afgezegde reizen:

Reis 03-05 tot 07-05-2020
Reis 07-05 tot 11-05-2020
Reis 11-05 tot 15-05-2020
Reis 15-05 tot 19-05-2020
Reis 19-05 tot 23-05-2020
Reis 23-05 tot 02-06-2020

AIDAluna met vertrek van 02-06 tot 19-06-2020

Afgezegde reizen:

Reis 02-06 tot 19-06-2020
Reis 19-06 tot 06-07-2020

AIDAluna met vertrek van 06-07 tot 23-07-2020

Afgezegde reizen:

Reis 06-07 tot 23-07-2020
Reis 23-07 tot 09-08-2020

AIDAluna met vertrek van 26-08 tot 24-09-2020

Afgezegde reizen:

Reis 26-08 tot 12-09-2020
Reis 12-09 tot 26-09-2020
Reis 26-09 tot 10-10-2020
Reis 10-10 tot 24-10-2020
Reis 24-10 tot 07-11-2020
Reis 24-10 tot 15-11-2020

AIDAmar

AIDAmar met vertrek van 14-03 tot 28-03-2020

Afgezegde reizen:

Reis 14-03 tot 21-03-2020
Reis 19-03 tot 26-03-2020
Reis 21-03 tot 28-03-2020
Reis 26-03 tot 02-04-2020
Reis 28-03 tot 04-04-2020

AIDAmar met vertrek van 04-04 tot 25-04-2020

Afgezegde reizen:

Reis 04-04 tot 11-04-2020
Reis 09-04 tot 16-04-2020
Reis 11-04 tot 18-04-2020
Reis 16-04 tot 25-04-2020
Reis 18-04 tot 25-04-2020
Reis 25-04 tot 02-05-2020

AIDAmar met vertrek van 02-05 tot 29-05-2020

Afgezegde reizen:

Reis 02-05 tot 06-05-2020
Reis 06-05 tot 10-05-2020
Reis 10-05 tot 19-05-2020
Reis 19-05 tot 29-05-2020
Reis 29-05 tot 08-06-2020

AIDAmar met vertrek van 08-06 tot 28-06-2020

Afgezegde reizen:

Reis 08-06  tot 18-06-2020
Reis 18-06  tot 28-06-2020
Reis 28-06  tot 08-07-2020

AIDAmar met vertrek van 08-07 tot 27-07-2020

Afgezegde reizen:

Reis 08-07  tot 17-07-2020
Reis 17-07  tot 27-07-2020
Reis 27-07  tot 06-08-2020

AIDAmira

AIDAmira met vertrek van 16-03 tot 06-04-2020

Afgezegde reizen:

Reis 16-03 tot 30-03-2020
Reis 23-03 tot 06-04-2020
Reis 30-03 tot 25-04-2020
Reis 06-04 tot 25-04-2020

AIDAmira met vertrek van 28-04-2020

Afgezegde reizen:

Reis 28-04 tot 05-05-2020
Reis 28-04 tot 12-05-2020

AIDAmira met vertrek van 05-05 tot 26-05-2020

Afgezegde reizen:

Reis 05-05 tot 12-05-2020
Reis 05-05 tot 19-05-2020
Reis 12-05 tot 19-05-2020
Reis 12-05 tot 26-05-2020
Reis 19-05 tot 26-05-2020
Reis 19-05 tot 02-06-2020
Reis 26-05 tot 02-06-2020
Reis 26-05 tot 09-06-2020

AIDAmira met vertrek van 02-06 tot 30-06-2020

Afgezegde reizen:

Reis 02-06 tot 09-06-2020
Reis 02-06 tot 16-06-2020
Reis 09-06 tot 16-06-2020
Reis 09-06 tot 23-06-2020
Reis 16-06 tot 23-06-2020
Reis 16-06 tot 30-06-2020
Reis 23-06 tot 30-06-2020
Reis 23-06 tot 07-07-2020
Reis 30-06 tot 07-07-2020
Reis 30-06 tot 14-07-2020

AIDAmira met vertrek van 07-07 tot 28-07-2020

Afgezegde reizen:

Reis 07-07 tot 14-07-2020
Reis 07-07 tot 21-07-2020
Reis 14-07 tot 21-07-2020
Reis 14-07 tot 28-07-2020
Reis 21-07 tot 28-07-2020
Reis 21-07 tot 04-08-2020
Reis 28-07 tot 04-08-2020
Reis 28-07 tot 11-08-2020

AIDAnova

AIDAnova met vertrek van 14-03 tot 28-03-2020

Afgezegde reizen:

Reis 14-03 tot 21-03-2020
Reis 18-03 tot 25-03-2020
Reis 21-03 tot 28-03-2020
Reis 25-03 tot 01-04-2020
Reis 28-03 tot 04-04-2020

AIDAnova met vertrek van 04-04 tot 27-04-2020

Afgezegde reizen:

Reis 04-04 tot 11-04-2020
Reis 04-04 tot 10-04-2020
Reis 04-04 tot 13-04-2020
Reis 10-04 tot 17-04-2020
Reis 11-04 tot 18-04-2020
Reis 13-04 tot 20-04-2020
Reis 17-04 tot 24-04-2020
Reis 18-04 tot 25-04-2020
Reis 20-04 tot 27-04-2020
Reis 24-04 tot 01-05-2020
Reis 25-04 tot 02-05-2020
Reis 27-04 tot 04-05-2020

AIDAnova met vertrek van 01-05 tot 30-05-2020

Afgezegde reizen:

Reis 01-05 tot 08-05-2020
Reis 02-05 tot 09-05-2020
Reis 04-05 tot 11-05-2020
Reis 08-05 tot 15-05-2020
Reis 09-05 tot 16-05-2020
Reis 11-05 tot 18-05-2020
Reis 15-05 tot 22-05-2020
Reis 16-05 tot 23-05-2020
Reis 18-05 tot 25-05-2020
Reis 22-05 tot 29-05-2020
Reis 23-05 tot 30-05-2020
Reis 25-05 tot 01-06-2020
Reis 29-05 tot 05-06-2020
Reis 30-05 tot 06-06-2020

AIDAnova met vertrek van 01-06 tot 29-06-2020

Afgezegde reizen:

Reis 01-06 tot 08-06-2020
Reis 05-06 tot 12-06-2020
Reis 06-06 tot 13-06-2020
Reis 08-06 tot 15-06-2020
Reis 12-06 tot 19-06-2020
Reis 13-06 tot 20-06-2020
Reis 15-06 tot 22-06-2020
Reis 19-06 tot 26-06-2020
Reis 20-06 tot 27-06-2020
Reis 22-06 tot 29-06-2020
Reis 26-06 tot 03-07-2020
Reis 27-06 tot 04-07-2020
Reis 29-06 tot 06-07-2020

AIDAnova met vertrek van 03-07 tot 31-07-2020

Afgezegde reizen:

Reis 03-07 tot 10-07-2020
Reis 04-07 tot 07-07-2020
Reis 04-07 tot 11-07-2020
Reis 06-07 tot 13-07-2020
Reis 07-07 tot 11-07-2020
Reis 10-07 tot 17-07-2020
Reis 11-07 tot 18-07-2020
Reis 13-07 tot 20-07-2020
Reis 17-07 tot 24-07-2020
Reis 18-07 tot 25-07-2020
Reis 20-07 tot 27-07-2020
Reis 24-07 tot 31-07-2020
Reis 25-07 tot 01-08-2020
Reis 27-07 tot 03-08-2020
Reis 31-07 tot 07-08-2020

AIDAperla

AIDAperla met vertrek van 19-03 tot 02-04-2020

Afgezegde reizen:

Reis 19-03 tot 02-04-2020 
Reis 26-03 tot 09-04-2020
Reis 02-04 tot 19-04-2020
Reis 02-04 tot 28-04-2020

AIDAperla met vertrek van 09-04 tot 28-04-2020

Afgezegde reizen:

Reis 09-04 tot 19-04-2020
Reis 09-04 tot 28-04-2020
Reis 19-04 tot 28-04-2020
Reis 28-04 tot 02-05-2020

AIDAperla met vertrek van 02-05 tot 30-05-2020

Afgezegde reizen:

Reis 02-05 tot 07-05-2020
Reis 02-05 tot 09-05-2020
Reis 02-05 tot 16-05-2020
Reis 07-05 tot 21-05-2020
Reis 09-05 tot 16-05-2020
Reis 09-05 tot 23-05-2020
Reis 16-05 tot 23-05-2020
Reis 16-05 tot 30-05-2020
Reis 21-05 tot 04-06-2020
Reis 23-05 tot 30-05-2020
Reis 23-05 tot 06-06-2020
Reis 30-05 tot 06-06-2020
Reis 30-05 tot 13-06-2020

AIDAperla met vertrek van 04-06 tot 27-06-2020

Afgezegde reizen:

Reis 04-06 tot 18-06-2020
Reis 06-06 tot 13-06-2020
Reis 06-06 tot 20-06-2020
Reis 13-06 tot 20-06-2020
Reis 13-06 tot 27-06-2020
Reis 18-06 tot 02-07-2020
Reis 20-06 tot 27-06-2020
Reis 20-06 tot 04-07-2020
Reis 27-06 tot 04-07-2020
Reis 27-06 tot 11-07-2020

AIDAperla met vertrek van 02-07 tot 30-07-2020

Afgezegde reizen:

Reis 02-07 tot 16-07-2020
Reis 04-07 tot 11-07-2020
Reis 04-07 tot 18-07-2020
Reis 11-07 tot 18-07-2020
Reis 11-07 tot 25-07-2020
Reis 16-07 tot 30-07-2020
Reis 18-07 tot 25-07-2020
Reis 18-07 tot 01-08-2020
Reis 25-07 tot 01-08-2020
Reis 25-07 tot 08-08-2020
Reis 30-07 tot 13-08-2020

AIDAprima

AIDAprima met vertrek van 03-04-2020

Afgezegde reis:

Reis 03-04 tot 10-4-2020

AIDAprima met vertrek van 07-04 tot 14-04-2020

Afgezegde reizen:

Reis 07-04 tot 14-04-2020
Reis 10-04 tot 01-05-2020
Reis 10-04 tot 23-05-2020
Reis 14-04 tot 01-05-2020

AIDAprima met vertrek van 01-05 tot 30-05-2020

Afgezegde reizen:

Reis 01-05 tot 16-05-2020
Reis 16-05 tot 23-05-2020
Reis 23-05 tot 30-05-2020
Reis 30-05 tot 06-06-2020

AIDAprima met vertrek van 06-06 tot 27-06-2020

Afgezegde reizen:

Reis 06-06 tot 13-06-2020
Reis 06-06 tot 20-06-2020
Reis 13-06 tot 20-06-2020
Reis 13-06 tot 27-06-2020
Reis 20-06 tot 27-06-2020
Reis 27-06 tot 04-07-2020

AIDAprima met vertrek van 04-07 tot 25-07-2020

Afgezegde reizen:

Reis 04-07 tot 11-07-2020
Reis 04-07 tot 18-07-2020
Reis 11-07 tot 18-07-2020
Reis 11-07 tot 25-07-2020
Reis 18-07 tot 25-07-2020
Reis 25-07 tot 01-08-2020

AIDAsol

AIDAsol met vertrek van 14-03 tot 28-03-2020
 
Afgezegde reizen:

Reis 14-03 tot 21-03-2020
Reis 21-03 tot 28-03-2020
Reis 28-03 tot 04-04-2020

AIDAsol met vertrek van 04-04 tot 26-04-2020

Afgezegde reizen:

Reis 04-04 tot 19-04-2020
Reis 19-04 tot 26-04-2020
Reis 26-04 tot 03-05-2020

AIDAsol met vertrek van 03-05 tot 30-05-2020

Afgezegde reizen:

Reis 03-05 tot 10-05-2020
Reis 10-05 tot 20-05-2020
Reis 20-05 tot 30-05-2020
Reis 30-05 tot 09-06-2020

AIDAsol met vertrek van 09-06 tot 26-06-2020

Afgezegde reizen:

Reis 09-06 tot 26-06-2020
Reis 26-06 tot 06-07-2020

AIDAsol met vertrek van 06-07 tot 26-07-2020

Afgezegde reizen:

Reis 06-07 tot 16-07-2020
Reis 16-07 tot 26-07-2020
Reis 26-07 tot 05-08-2020

AIDAstella

AIDAstella met vertrek van 15-03 tot 29-03-2020
 
Afgezegde reizen:

Reis 15-03 tot 22-03-2020
Reis 22-03 tot 29-03-2020
Reis 29-03 tot 05-04-2020

AIDAstella met vertrek van 05-04 tot 19-04-2020

Afgezegde reizen:

Reis 05-04 tot 12-04-2020
Reis 12-04 tot 19-04-2020
Reis 19-04 tot 24-04-2020

AIDAstella met vertrek van 10-05 tot 31-05-2020

Afgezegde reizen:

Reis 10-05 tot 21-05-2020
Reis 21-05 tot 31-05-2020
Reis 31-05 tot 11-06-2020

AIDAstella met vertrek van 11-06 tot 21-06-2020

Afgezegde reizen:

Reis 11-06 tot 21-06-2020
Reis 21-06 tot 02-07-2020

AIDAstella met vertrek van 02-07 tot 23-07-2020

Afgezegde reizen:

Reis 02-07 tot 12-07-2020
Reis 12-07 tot 23-07-2020
Reis 23-07 tot 02-08-2020

AIDAvita

AIDAvita met vertrek van 14-04

Afgezegde reizen:

Reizen 14-04 en 03-05-2020

AIDAvita met vertrek van 03-05 tot 30-05-2020

Afgezegde reizen:

Reis 03-05 tot 16-05-2020
Reis 16-05 tot 30-05-2020
Reis 30-05 tot 10-06-2020

AIDAvita met vertrek van 10-06 tot 19-06-2020

Afgezegde reizen:

Reis 10-06 tot 16-06-2020
Reis 19-06 tot 01-07-2020

AIDAvita met vertrek van 01-07 tot 31-07-2020

Afgezegde reizen:

Reis 01-07 tot 10-07-2020
Reis 10-07 tot 22-07-2020
Reis 22-07 tot 31-07-2020
Reis 31-07 tot 14-08-2020

DE VOLGENDE VAKANTIE KOMT ERAAN!

Zorgeloos boeken. Gratis omboeken.

Blijf flexibel in uw vakantieplanning: Alle nieuwe boekingen tot 31.07.2020 kunnen tot 60 dagen voor vertrek gratis worden omgeboekt - ongeacht het tarief.

Wat is het coronavirus?

Het coronavirus is een nieuwe stam van ziekteverwekkers uit de groep van de coronavirussen die nog niet bij de mens is geïdentificeerd. De ziekte die door dit virus wordt veroorzaakt staat bij de gezondheidsautoriteiten bekend als Covid-19 in het kort.

Wat kan ik doen om me te beschermen tegen het Coronavirus?

Gerenommeerde medische autoriteiten bevelen dringend dezelfde maatregelen aan die voor een typisch griepseizoen gelden. Daartoe behoren bijvoorbeeld:

 • Vermijd nauw contact met mensen die symptomen van ziekte, inclusief hoesten of niezen, vertonen.
 • Vermijd aanraken van uw ogen, neus en mond met ongewassen handen.
 • Was uw handen vaak met water en zeep gedurende minstens 20 seconden.
 • Gebruik een handdesinfectiemiddel op alcoholbasis dat minstens 60 % alcohol bevat, wanneer zeep en water niet beschikbaar zijn.

 
Bronnen: U.S. Centers for Disease Control and PreventionWorld Health Organization

Waren er al gevallen van het Coronavirus aan boord van een AIDA schip?

Nee. Tot nu toe was er geen bevestigd geval van Covid-19 aan boord van een AIDA schip.

AIDA Nieuwsbrief

✔ Actuele aanbiedingen & acties ✔ Als eerste op de hoogte ✔ Kans op een AIDA waardebon van 200 EUR

Nieuwsbrief abonneren

Meer informatie over gegevensbescherming vindt u hier.
Elke e-mail bevat een link om zich af te melden voor de nieuwsbrief.

Boek uw AIDA-cruise ook per telefoon


Wij adviseren u in het Engels* of Duits *Niet alle informatie is beschikbaar in het Engels.