MINICRUISE MET MAXIMALE ONTSPANNING

Uw voordelen

Kort en goed – dat is het motto van de korte AIDA trips. De minicruises zijn ideaal voor iedereen die de wereld van AIDA eerst eens wil proeven of er gewoon even tussenuit wil. De mooiste tijd van het jaar hoeft niet lang te zijn, maar wel mooi! Laat u voor een korte tijd heerlijk in de watten leggen.

 • Geniet een paar dagen van een superieur wellnessprogramma
 • Laat u verwennen met onze culinaire lekkernijen
 • Werp het anker uit in de zonnige Middellandse Zee
 • Genieten van echte ontspanning op de Noord- en Oostzee 


AIDA heeft zoveel te bieden dat uw korte trip aanvoelt als een geweldige vakantie en ‘eventjes ertussenuit’ een heerlijk gevarieerde ervaring wordt. U hoeft niet ver te reizen om veel te beleven. Wij verheugen ons op uw glimlach!

AIDA Mini Cruises & Korte Reizen


 

 

UW KORTE REIS MET AIDA

We maken onderscheid tussen korte reizen in de Noord- en Oostzee en korte reizen in de Middellandse Zee. Welke bestemming u ook kiest, u zult helemaal weg zijn van de attente AIDA service.


 

VOOR U INBEGREPEN IN DE AIDA KORTE REIS

✔ Culinair verwenprogramma met volpension en een speciale selectie dranken 

✔ Ontspanning in de sauna met zeezicht*

✔ Fitness op moderne apparatuur, meer dan 30 cursussen per week, sportdek buiten 

✔ Vermaak met musicals, dans, acrobatiek, comedy, live muziek en tv-shows 

✔ Plezier en avontuur voor kinderen en tieners van alle leeftijden 

✔ Zwemmen, zonnebaden en ontspannen op royale buitendekken 

✔ Voertaal aan boord Duits, eersteklas service, fooien

* Exclusieve Body & Soul Organic Spa op AIDAperla, AIDAprima en AIDAnova tegen bijbetaling


 

Een korte bootreis kan gemakkelijk worden ingepland in het dagelijks leven. U kunt bijvoorbeeld spontaner boeken en profiteren van geweldige last-minute aanbiedingen. Tegelijkertijd kunt u de zeelucht proeven en kennismaken met het ontspannen, comfortabele leventje aan boord van een luxe schip, met al zijn aanbiedingen, van fitness, wellness en entertainment tot spannende excursies aan wal – met name ook voor liefhebbers van stedentrips een bijzonder interessante combinatie.

Korte cruise in de westelijke Middellandse Zee

 • De Catalaanse metropool Barcelona met zijn vele bezienswaardigheden zoals de kathedraal Sagrada Familia, het aquarium aan de haven en de historische binnenstad. Flaneer over de Rambla of maak een ritje naar de lokale berg Montjuic!
   
 • Minder bekend is het fraaie Valencia, waar de paella vandaan komt. Hier moet u in elk geval de pittoreske binnenstad met zijn kathedraal bezichtigen, en de futuristische ‘Stad der Kunsten en Wetenschappen’ van Santiago Calatrava.
   
 • Een van de Zuid-Franse havens zoals Marseille, Cannes of Nice is uw kans voor een dagje Frankrijk. Maak een wandeling door de stad of ontspan op het strand! 

Beleef de metropolen van Europa tijdens een korte reis

 • Amsterdam met zijn prachtige grachten en wereldberoemde musea zoals het Rijksmuseum heeft nauwelijks nog een introductie nodig. Ga na hoe de grote Rembrandt leefde, of leer in het Scheepvaartmuseum meer over het verleden van deze zeevarende natie. 
   
 • Brugge, de historische parel van België, is bereikbaar vanuit de haven van Zeebrugge. Slenter door de pittoreske straatjes of maak een rondvaart door de grachten van de stad (die hier reien worden genoemd). Als alternatief kunt u vanuit Zeebrugge ook een bezoekje brengen aan de hoofdstad Brussel. 
   
 • De haven van Southampton is uw startpunt voor een korte trip naar de Britse metropool Londen. Bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden tijdens een sightseeing tour of maak van de gelegenheid gebruik om heerlijk te winkelen!
   
 • Le Havre is uw poort tot de Franse hoofdstad Parijs. Beklim de Eiffeltoren of bezoek het Louvre met zijn vele kunstschatten. Kent u Parijs al? Verken dan het landschap van Normandië met zijn prachtige kustlijn! 

Havensteden in de Noord- en Oostzee

Een andere mooie bestemming voor een korte cruise is Noorwegen: hier kunt u bijvoorbeeld vanuit Hamburg de Noordzee oversteken om een kort bezoek te brengen aan de hoofdstad Oslo. Korte reizen naar Oslo beginnen niet alleen in Hamburg, maar ook in Kiel of Warnemünde. Een mogelijke tussenstop is de haven van Kristiansand, een charmant stadje met veel traditionele houten huizen.

Veel probeercruises richten zich ook op de Oostzee. Start bijvoorbeeld vanuit Warnemünde naar de Zweedse hoofdstad Stockholm, vaar verder naar Visby op het Zweedse Oostzee-eiland Gotland en van daaruit naar de Deense hoofdstad Kopenhagen. Sommige routes brengen u ook naar de op een na grootste stad van Zweden, Göteborg. Van de noordelijke cultuurmetropolen gaat een speciale fascinatie uit door hun ontspannen Scandinavische levensstijl, de diverse winkelmogelijkheden en gezinsvriendelijke attracties zoals Tivoli in Kopenhagen, de Gamla Stan in Stockholm en het Liseberg Park in Göteborg.

Een minicruise in de Caraïben

U wilt het Caraïbisch gebied graag per boot zien, maar u vindt de meeste Caraïben-cruises te lang? Boek een minicruise die u van Miami naar de Bahama's brengt om een beetje zeelucht te proeven. U kunt zo'n cruise perfect combineren met een langere vakantie in Florida om de Amerikaanse ‘Sunshine State’ te leren kennen. 

Een probeercruise kan in bijna alle regio's van de wereld worden geboekt. Laat u bij Seetours adviseren om een minicruise te vinden die geheel aan uw wensen voldoet. Geniet van pure ontspanning aan boord wanneer u 's morgens uitgerust uw hut verlaat en uw eigen ontbijt samenstelt uit het royale buffet. Laat u verwennen in de spa of laat de benen bungelen in het zwembad op het zonnedek. Als de avond valt, kunt u dansen op livemuziek of genieten van daverende voorstellingen in het theater aan boord. Seetours adviseert u graag over korte reizen wereldwijd en is pas tevreden als u uw gewenste bestemming voor een acceptabele prijs heeft geboekt!

AIDA Mini Cruises

AIDA Nieuwsbrief

✔ Actuele aanbiedingen & acties ✔ Als eerste op de hoogte

Nieuwsbrief abonneren

Meer informatie over gegevensbescherming vindt u hier.
Elke e-mail bevat een link om zich af te melden voor de nieuwsbrief.

Book your AIDA cruise also by telephone


We advise you in English or German