Ontdek nieuwe horizonten

Vaar met AIDA naar peper & co.: de routes van de specerijenhandelaren liepen altijd al via de Arabische Zee naar het Indiase subcontinent. Ze passeren een van de meest veelzijdige regio's van de wereld, die wordt gekenmerkt door handel en een uitwisseling van grote culturen.

De Oriënt heeft op zijn bezoekers altijd een grote aantrekkingskracht uitgeoefend. Gigantische gebouwen, indrukwekkende woestijnlandschappen en onbegrensde winkelparadijzen kenmerken de rijke sjeikdommen van de Verenigde Arabische Emiraten. Stort u zich in deze betoverende wereld van rijkdom, pracht en praal en onvergetelijke flair midden in de Arabische woestijnlandschappen.

Een Oriënt-India cruise met AIDA combineert recreatie met avontuur, stedentrips met strandbelevenissen en opent voor u de deur naar een buitengewone wereld.

ACTUELE AIDA ORIËNT AANBIEDINGEN 2021/2022

Excursiehoogtepunten & weer

Verken de grandioze natuur, ontdek bruisende metropolen en geniet van de ontspanning. Met AIDA kunt u ook aan land uw persoonlijke vakantiemomenten beleven. 

Beleef de Oriënt en India!

Begin uw ontdekkingsreis in Dubai, de stad van de superlatieven. Ongelooflijke wolkenkrabbers, kunstmatige eilanden en chique winkelmogelijkheden wachten op u. Van daaruit gaat de reis via de mystieke oases in Oman naar de Indiase metropolen. Er valt nauwelijks iets op aarde te bedenken dat vergelijkbaar is met de flair van Mumbai.

In Goa is er tijd voor ontspanning en om bij te komen. Sinds vele jaren zijn de eindeloze stranden van deze regio een populaire bestemming voor backpackers en strandliefhebbers uit de hele wereld. New Mangalore toont u de traditionele kant van India. Hindoeïstische tempels, levendige markten en de vriendelijke, open mensen maken deze regio uniek.


 

Sprookjes uit 1001 Nacht

Laat u betoveren door de diversiteit van het Oosten – oosterse bazaarswoestijnlandschappen zover het oog reikt en een indrukwekkend contrast tussen geschiedenis en heden maken van uw reis met AIDA naar de Oriënt een onvergetelijke ervaring. Geniet van de veelzijdigheid van het Arabisch schiereiland of verken de adembenemende mogelijkheden van een moderne woestijnstaat. 

 

Mumbai – Exotische magie en een toefje Bollywood

Of het nu in de enorme openlucht-wasserij Dhobi Ghat is of te midden van de kleurenpracht van verleidelijk geurende vruchten en specerijen op de Crawford markt – in Mumbai lijken de mensen om je heen te dansen als in een Bollywood-film.

Stort u zich in het bruisende leven van deze magische miljoenenstad! Het voormalige Bombay is sinds jaar en dag de traditionele toegangspoort tot India. Aan het havenfront wordt u begroet door het symbool van Mumbai's koloniale verleden, de Gateway of India. Voor de 26 meter hoge poort meerden ooit de passagiersschepen uit Europa aan. Tegenwoordig liggen hier de veerboten naar het eiland Elephanta met zijn hindoeïstische grottempels.

Dubai – Paradijselijk centrum van de Oriënt

Beleef het summum van de Verenigde Arabische Emiraten in Dubai. De stad overweldigt de bezoeker met spectaculaire gebouwen, enorme shopping malls en een gigantisch aquarium. Maar ook liefhebbers van Arabische tradities komen hier niets te kort, want de authentieke kameelbazaar van Dubai is ook nu nog een bezoek waard. 

De AIDA-cruise naar Dubai zal indrukken achterlaten waaraan u na uw vakantie in het Midden-Oosten nog vaak zult terugdenken. Geniet bijvoorbeeld van het prachtige uitzicht vanaf het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa, met een prachtig uitkijkplatform op de 124e verdieping. Of neus een beetje rond in een van de meer dan 12.000 winkels in de Dubai Mall. 

Bewonder de superlatieven van de Oriënt tijdens uw reis naar Dubai en kijk uit naar deze bijzondere cruisebelevenis.

Muscat – Een paradijselijk plekje in de woestijn

Naast de grenzeloosheid en het ‘groter, hoger, mooier’ van Dubai lijkt Muscat, de hoofdstad van Oman, bijna bescheiden. Maar het is juist deze kalmte en bezinning die de stad in het midden van de Oriënt tot een bijzondere ervaring maakt. 

De tussenstop in Muscat laat u de Arabische cultuur van zijn oorspronkelijke kant beleven tijdens uw Oriënt-vakantie. Het paleis van de sultan mag dan uiterst majestueus zijn, het hoofd van de Omaanse regering staat er toch om bekend dat hij dichtbij zijn volk staat. En dus is het goed mogelijk dat men hem soms zelfs aantreft op een van de paradijselijke stranden voor Muscat. 

En wie na al die ontspanning en rust in Muscat toch een beetje avontuur zoekt, kan de fascinerende onderwaterwereld van het land leren kennen tijdens een duikexcursie. Wees dus benieuwd naar wat de cruise in de Oriënt allemaal voor u in petto heeft.

Abu Dhabi – Het Manhattan van de Oriënt

In Abu Dhabi beleeft u tijdens uw Oriënt-cruise het rijkste van de zeven sjeikdoms van de Verenigde Arabische Emiraten. U duikt in een wereld van goud en zand en zult versteld staan van de majestueuze pracht en praal zover het oog reikt. 

Vroeger was de stad een arm vissersdorpje, maar nu is hij uitgegroeid tot een indrukwekkende vakantiebestemming midden in het fascinerende woestijnlandschap. De statige straat Corniche nodigt u uit om langs de schitterende boetieks te flaneren. Bij het Emirates Palace kunt u het wellicht meest luxueuze hotel ter wereld bewonderen. 

Maar ook avonturiers komen in Abu Dhabi volledig aan hun trekken: of het nu in het Ferrari World themapark is of op een tocht per jeep door de duinen van Abu Dhabi: een zeer bijzondere vakantie is gegarandeerd.

Aqaba - Havenstad aan de Rode Zee

Wat dacht u van een excursie naar de geheimzinnige rotsstad Petra? Met zijn monumentale graftombes die uit de granieten wanden zijn gehouwen, is het een van de indrukwekkendste ruïnesteden ter wereld. 

U kunt ook in de rotsachtige landschappen van Wadi Rum wandelen in de voetsporen van ‘Lawrence of Arabia’. Of u overtuigt zich er zelf van dat de duik- en snorkelspots van Aqaba hun legendarische reputatie waarmaken.


 

Voor u inclusief

✔ Culinair verwenprogramma met volpension en een speciale selectie dranken 

✔ Fitness op moderne apparatuur, meer dan 30 cursussen per week, sportdek buiten 

✔ Vermaak met musicals, dans, acrobatiek, comedy, live muziek en tv-shows 

✔ Plezier en avontuur voor kinderen en tieners van alle leeftijden 

✔ Zwemmen, zonnebaden en ontspannen op royale buitendekken 

✔ Voertaal aan boord Duits en Engels*, eersteklas service, tips

* Niet alle informatie is beschikbaar in het Engels.
 

ACTUELE AIDA ORIËNT AANBIEDINGEN 2021/2022

AIDA Nieuwsbrief

✔ Actuele aanbiedingen & acties ✔ Als eerste op de hoogte

Nieuwsbrief abonneren

Meer informatie over gegevensbescherming vindt u hier.
Elke e-mail bevat een link om zich af te melden voor de nieuwsbrief.

Boek uw AIDA-cruise ook per telefoon


Wij adviseren u in het Engels* of Duits *Niet alle informatie is beschikbaar in het Engels.