De indrukwekkende natuur van Noorwegen trekt elk jaar duizenden toeristen. Ervaar Noorwegen en andere prachtige delen van Scandinavië op een AIDA cruise. Kleurrijke Noordse metropolen wachten op u met een bruisend straatleven, heldere fjordenlandschappen met allerlei soorten waterpartijen en indrukwekkende natuurspektakels.

De zomer in Noorwegen biedt heldere nachten, de winter prachtige poollichten, ruige bergen, gletsjers, diepe bossen en een weids toendra-landschap. Natuurliefhebbers komen tijdens de Noorwegen cruise ruimschoots aan hun trekken. U kunt kiezen uit drie verschillende routes, die u gedurende 6 tot 15 dagen langs de mooiste plekjes van dit land voeren. U hoeft niet te vliegen of ver te reizen om in de haven van vertrek te komen, want alle routes van de Noorwegen cruise beginnen in Hamburg.

Noorwegen & Noorse Fjorden aanbiedingen

NOORWEGEN CRUISE MET VERTREK IN HAMBURG

De routes naar Scandinavië of Noorwegen beginnen allemaal in de haven van Hamburg en meren dan voor het eerst aan in Bergen, de stad die genesteld ligt tussen zeven bergen aan de binnenste Byfjord en waar niemand omheen kan op een cruise naar het noorden. Van daaruit brengt de kortste Noorwegen cruise u naar Ulvik, een betoverend stadje gelegen in het midden van het Haardangervidda Nationaal Park op de grootste hoogvlakte van Europa.

De gemeente Eidfjord ligt ten oosten van de stad Bergen aan de gelijknamige uitloper van de Haardangerfjord. In de Eidfjord zijn verschillende donderende watervallen te vinden, waaronder de beroemdste van Noorwegen: Vøringfossen. Van daaruit keert u terug naar Hamburg. De twee langere Noorwegen-cruises brengen u van Bergen naar Hellesylt en de Geiranger Fjord, die gewoonweg adembenemend is.

NOORWEGEN: KRISTALHELDERE MEREN, BLOEIENDE VALLEIEN EN KLEINE EILANDEN

Welke van de routes naar Noorwegen u ook kiest op uw Noorwegen cruise, één ding is duidelijk: u zult een aantal van de mooiste natuurspektakels zien die u ooit hebt gezien: Diepblauwe fjorden banen zich een weg landinwaarts omlijst door bergen voor kristalheldere meren en rivieren, bloeiende valleien en eilanden langs de kust.

Precies de juiste omgeving om weer kracht en energie te krijgen voor het dagelijks leven. Tijdens de zeedagen kunt u zich aan boord vermaken, bijvoorbeeld met een ontspannende massage in het wellness- en spagedeelte, sporten in de fitnessruimte met uitzicht op zee of gewoon met een goed boek in een ligstoel. Avonds wordt u getrakteerd op geweldige liveshows en uw smaakpapillen zullen smullen van de heerlijke delicatessen uit de hele wereld. Met AIDA reist u ongecompliceerd en comfortabel.

AIDA Nieuwsbrief

✔ Actuele aanbiedingen & acties ✔ Als eerste op de hoogte

Nieuwsbrief abonneren

Meer informatie over gegevensbescherming vindt u hier.
Elke e-mail bevat een link om zich af te melden voor de nieuwsbrief.

Boek uw AIDA-cruise ook per telefoon


Wij adviseren u in het Engels* of Duits *Niet alle informatie is beschikbaar in het Engels.