Uw ontdekkingstocht met AIDA

Met AIDA kunt u de mooiste plekjes ter wereld op een ontspannen of juist sportieve en actieve manier ontdekken. Met professionele begeleiding en een perfecte voorbereiding zorgen wij ervoor dat u het land en zijn bevolking op een bijzonder comfortabele en intensieve manier leert kennen: te voet, op de fiets, in een bus, in een jeep, als golfer of duiker – geheel zoals u dat wenst. Met AIDA ligt de wereld aan uw voeten en we laten u zien waar het het mooist is!

Onze ervaren experts hebben de mooiste bestemmingen voor excursies alvast voor u gevonden en maken van elke reis een onvergetelijke ervaring. Het enige wat u nog hoeft te doen is een keuze maken.


 

AIDA EXCURSIES: UW VOORDELEN

EXCURSIES

Ontdek uw persoonlijke excursieaanbod op myAIDA.

» Naar MyAIDA (Duits)


 

UW EXCURSIE MET AIDA

 • EERLIJKE PRIJZEN - Er zijn geen verborgen extra kosten. Toegangsprijzen, administratiekosten e.d. zijn in de excursieprijs inbegrepen, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.
 • VEILIGHEID - Uw veiligheid is onze topprioriteit. En natuurlijk bent u op elke excursie verzekerd. Onze excursiepartners ter plaatse controleren regelmatig de veiligheid en deze controles worden bijgehouden. Bovendien worden alle agentschappen en excursies voortdurend gecheckt.
 • OP TIJD WEER AAN BOORD - Na elke excursie brengen wij u op tijd terug aan boord. Bij eventuele vertragingen zal onze kapitein op u wachten.
 • KWALITEIT - Schone, comfortabele bussen en ervaren gidsen zijn voor ons vanzelfsprekend. De lokale gidsen kennen de interessantste plekjes en de mooiste verhalen van hun land, die niet in de reisgidsen staan.
 • VOORDELEN BIJ ONLINE RESERVERING - Onze tip voor slimme ontdekkers: u kunt het beste al vóór de reis reserveren op www.aida.de/myaida. Dit zorgt er niet alleen voor dat de gewenste excursie gegarandeerd is maar u profiteert ook van onze aantrekkelijke online aanbiedingen.
 • GEKWALIFICEERDE REISGIDSEN - Op onze excursies wordt u begeleid door Duits- of Engelstalige gidsen.
 • PRIVACY - Uw persoonlijke gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld, zowel door onze AIDA crew als door onze lokale excursiebureaus.

ONZE INSTRUCTIES VOOR ONDERWEG

 • Ontmoetingspunt: ontmoetingspunt, tijdstip en andere belangrijke informatie over uw excursie vindt u op het boordportaal of op de infoschermen in de openbare ruimtes. Gelieve op tijd te verschijnen op het aangegeven ontmoetingspunt.
 • Boordpas: gelieve altijd uw boordpas mee te nemen. Deze is niet alleen uw toegangskaart voor het schip, maar ook uw ticket voor de gereserveerde excursie. Hij wordt aan het begin van de betreffende excursie gescand en u kunt meteen op pad.
 • Contant geld: het is altijd handig om bij een excursie wat geld op zak te hebben. Meer informatie over de actuele wisselmogelijkheden vindt u bij de receptie.
 • Drank: neem op excursies genoeg te drinken mee. In de scheepskrant AIDAheute kunt u zien waar u waterflessen kunt krijgen.
 • Kleding: voor uw excursie raden wij u comfortabele schoenen en functionele kleding aan. Let erop dat u kleding draagt die past bij de cultuur van het gastland: bij het bezoeken van religieuze plaatsen moeten knieën en schouders over het algemeen bedekt zijn. Verdere kledingvoorschriften (bijv. in tempels of moskeeën) zijn te vinden in de informatie bij de betreffende excursie.
 • Kostbare spullen: voor de veiligheid kunt u kostbare spullen en sieraden het beste achterlaten in de kluis in uw hut aan boord.

 

Moeilijkheidsgraden & symbolen

* Let op: de zomervakantie-special geldt voor de volgende excursies: toeren voor zelfontdekkers en strandtransfers

** Excursies van niveau 1 zijn geschikt voor al onze gasten. Gasten met een individuele handicap vinden meer informatie in onze excursievoorwaarden.

AIDA Nieuwsbrief

✔ Actuele aanbiedingen & acties ✔ Als eerste op de hoogte

Nieuwsbrief abonneren

Meer informatie over gegevensbescherming vindt u hier.
Elke e-mail bevat een link om zich af te melden voor de nieuwsbrief.

Book your AIDA cruise also by telephone


We advise you in English or German