DAT NOEM IK VAKANTIE

Nu boeken en ontdekken

Met AIDAcosma sturen we uw dromen op reis. Net als zijn zus AIDAnova biedt het schip veel ruimte en vrijheid en eindeloze mogelijkheden voor uw favoriete vakantie. AIDAcosma is de stad die u dag en nacht kunt beleven. Het is een eiland van ontspanning en avontuur. Voor kinderen is het de mooiste speeltuin ter wereld. AIDAcosma is altijd precies wat u op dat moment wilt hebben.

Boek nu een reis met AIDAcosma

Technische gegevens AIDAcosma

 • Bouwjaar 2021
 • Fitnesscenter Ja
 • Spa Ja
 • Dekken 20
 • Snelheid 17 knopen
 • Zwembaden 15
 • Hutten ca. 2.600
 • Lengte 337 m
 • Breedte 42 m
 • Hoogte 63 m
 • Casino's 1
 • Bruto tonnage 184.000 GT
 • Voertaal aan boord Duits & Engels*
 • Bars & clubs 17
 • Passagiers 5.200
 • Restaurants 17
 • Eerste reis 2022

Cruises met AIDAcosma

AIDAcosma in 3D

Ontdek het nieuwe AIDA-schip virtueel in een 360° tour!

Naar de 3D tour

ONTDEKKEN

Ontdek de hoogtepunten van AIDAcosma

We vragen en we luisteren. We denken verder en maken het onmogelijke mogelijk. We willen met elk nieuw schip verrassen en inspireren. Daarom verheugen we ons er des te meer over dat we met AIDAcosma veel wensen van onze jonge en oudere gasten kunnen vervullen. Hier komt u te weten welke hoogtepunten u voor het eerst aan boord van AIDA staan te wachten.

HUTTEN & SUITES

Uw eigen rijk

Aan boord van AIDAcosma kiest u uit 21 verschillende hutvarianten het voor u passende privé-domein – van de penthouse-suite tot ruime verandahutten Deluxe tot aan comfortabele eenpersoonshutten. Voor welk eigen domein u ook kiest – elke hut is tot in de puntjes doordacht en liefdevol ingericht. Kies gewoon uw eigen rijk uit onze grote verscheidenheid aan hutten.

WELLNESS & FITNESS

De hemel op zee

Voel u hemels in onze wellnessruimte aan boord van AIDAcosma en ontdek uw sportveld met uitzicht op zee! AIDAcosma biedt u een wellness- en sportpakket met alles erop en eraan zodat u zich goed kunt voelen.

KINDEREN & GEZINNEN

De mooiste speeltuin ter wereld

Het is echt niet zo eenvoudig om tijdens een vakantie het hele gezin tevreden te stellen. AIDA lukt dat met een makkie! Onze schepen – vooral AIDAcosma – zijn ware familieparadijzen. Een geweldig aanbod voor kleine en al bijna grote kinderen, een hartelijke service en gezinsvriendelijke hutvarianten en prijzen laten niets te wensen over.

RESTAURANTS

Genieten voor gevorderden

Op de AIDAcosma kunt u elke dag opnieuw kiezen waarvan, wanneer en waar u wilt genieten en welke service u wenst. Een vakantie is veel te kort om de culinaire diversiteit van de 17 restaurants en 23 bars volledig te ontdekken.

Onze tip: de beste curryworst van de wereldzeeën wordt geserveerd op het dek boven de receptie.

GREEN CRUISING

De toekomst is begonnen

AIDA is een pionier op het gebied van innovatieve cruiseconcepten. In 2018 namen we de AIDAnova in gebruik, 's werelds eerste cruiseschip dat volledig op vloeibaar aardgas (LNG) vaart.

Voor het ontwerp van het LNG-schip kreeg AIDAnova de Blauwe Engel, het gerenommeerde Duitse milieukeurmerk. Voor AIDA is het gebruik van LNG een overbruggingstechnologie op weg naar klimaatneutraal cruisen.

Ons doel: emissieneutrale cruise

Wij zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid en streven er consequent naar om cruises duurzaam te maken. Daartoe investeren wij elk jaar miljoenen euro's in de aanpassing van de schepen van de bestaande vloot aan moderne milieutechnologieën. Tien AIDA-schepen hebben al een walstroomaansluiting of zijn er technisch op voorbereid. Ons doel is om in de toekomst op alle schepen groene walstroom te gebruiken, waar die beschikbaar is.

ENTERTAINMENT & PLEZIER

We laten uw ogen glanzen

Laat u elke dag weer door ons meeslepen! Aan boord van AIDAcosma nemen we u mee naar het rijk van de fantasie, dansen met u op het strand en vliegen met u door tijd en ruimte. Het hele schip is een podium, en als u wilt, bent u de ster.

DOOP VAN AIDAcosma

Trossen los voor ons nieuwe schip

Wie tegen AIDAcosma?

Waar zal AIDAcosma gedoopt worden? Wie wordt de peetmoeder en kapitein van AIDAcosma? En wanneer vindt de doop plaats? Mis onze nieuwe aanwinst niet en kom hier alles te weten over de doop van AIDAcosma.

Meer informatie

Cruises met AIDAcosma

ship position

Current position AIDAcosma ships

AIDA Nieuwsbrief

✔ Actuele aanbiedingen & acties ✔ Als eerste op de hoogte

Nieuwsbrief abonneren

Meer informatie over gegevensbescherming vindt u hier.
Elke e-mail bevat een link om zich af te melden voor de nieuwsbrief.

Boek uw AIDA-cruise ook per telefoon


Wij adviseren u in het Engels* of Duits *Niet alle informatie is beschikbaar in het Engels.